Хіти тижня. Поліція вже зацікавилась: Підлітки познущалися над жінкою з інвалідністю заради "слави" в мережі (фото)

Жертва зізналася журналістам, що боїться помсти школярів і не хоче псувати відносини між жителями свого району.

"Подвиг" підлітків швидко став відомим великій кількості людей. Фото: соцмережі.

Чотири підлітка з Суффолка облили водою і закидали борошном і яйцями жінку з обмеженими можливостями, після чого виклали в Мережу фотографію з нею. Школярі явно хотіли привернути увагу, і це вдалося – тепер вони знаходяться під вартою, передають Патріоти України.

Підлітки віком від 15 до 17 років познущалися над жінкою з інвалідністю, яка відпочивала на лавці в парку Суффолка. Це ситуація могла б залишитися непоміченою, якби не популярний блогер Робін Армстронг, який опублікував зроблене школярами фото на своїй сторінці у соцмережі.

Пост Армстронга викликав бурхливий відгук у користувачів і зібрав 54 тисячі репоста. Після цього пошуками підлітків зайнялася поліція, і незабаром всі вони були заарештовані. З’ясувалося, що місцеві школярі часто збиралися в парку і тероризували місцевих жителів.

“Я уникаю парку вечорами, тому що вони збираються там о 17:00, вживають наркотики і п’ють алкоголь”, – розповіла місцева жителька.

Пост Армстронга викликав бурхливий відгук у користувачів і зібрав 54 тисячі репоста. Після цього пошуками підлітків зайнялася поліція, і незабаром всі вони були заарештовані. З’ясувалося, що місцеві школярі часто збиралися в парку і тероризували місцевих жителів.

“Я уникаю парку вечорами, тому що вони збираються там о 17:00, вживають наркотики і п’ють алкоголь”, – розповіла місцева жителька. Жертва підлітків, яка вважала за краще не називати свого імені, збирається поговорити з поліцейськими. Вона зізналася журналістам, що боїться помсти школярів і не хоче псувати відносини між жителями свого району. А значить, в кінцевому підсумку підлітки можуть уникнути покарання.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...