Хіти тижня. "Половину пісні вона все-таки подужала": Скандальний Лоза обрушився з критикою на Росію

Скандальний музикант Юрій Лоза розкритикував російське телебачення після провального виступу Юлії Самойлової на "Євробаченні-2018".

Юрій Лоза

На свій сторінці у Facebook Лоза заявив, що теледіячам пора думати про свою культуру, а не "підбирати крихти з європейського медійного столу", передають Патріоти України.

"Зараз щосили декларується, що завдання перемогти перед Юлею не ставилося, що для неї пропуск у фінал уже був межею мрій. Але тоді який сенс був вчергове облизувати англійців? Пробити на жалість можна було і з піснею рідною мовою та номером, зробленим силами росіян!" - написав музикант.

Водночас він побажав здоров'я самої Самойловій і похвалив за мужність, оскільки "половину пісні вона все-таки подужала". "Ну а вимагати від неї більшого було б не по-людськи, адже вона фізично не здатна повноцінно співати, бо в силу особливостей захворювання не може набрати в легені достатню кількість повітря", - додав він.

Опублікував: Олег Устименко

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...