Хіти тижня. Помер головний пропагандист Путіна у США

Один із найбільш відомих журналістів США, телеведучий RT America Ед Шульц помер у Вашингтоні на 65-му році життя.

"Він перейшов на телеканал RT America (американська філія російської телекомпанії) в 2016 році. Прем'єра його програми «Новини з Едом Шульцем» (News with Ed Schultz) відбулася 25 січня, за тиждень до перших президентських праймеріз у США", - передають Патріоти України.

Ед Шульц

Ед Шульц пропрацював у журналістиці більше 20 років. За цей час він вів авторську програму The Ed Show на кабельному телеканалі MSNBC, а також власне радіошоу The Ed Schultz Show.

Щоденна аудиторія Шульца іноді сягала трьох мільйонів слухачів. Talkers Magazine протягом декількох років включав Еда Шульца у десятку найбільш впливових радіоведучих, а журнал The Nation назвав його найбільш значущим телевізійним голосом Сполучених Штатів.

Опублікував: Олег Устименко

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...