Хіти тижня. Помер відомий російський актор (фото)

У Волгограді 21 березня в 75-річному віці помер заслужений артист Росії, актор Петро Зайченко, відомий за серіалом "Далекобійники. Про це розповіла його внучка Ксенія Амірова інформагентству ТАСС, уточнивши, що у нього був третій за рахунком інфаркт за останній час,повідомляють Патріоти України.

"Це трапилося сьогодні, о 10:25 його не стало. У нього погіршився стан, у нього був третій інфаркт", – уточнила Амірова.

Вона поки не стала повідомляти дату і місце прощання з легендарним актором, а також, де його поховають.

Петро Зайченко відомий глядачам за такими фільмами, як "Таксі-блюз", "Сибір. Монамур", "Останній забій", "Парад планет", "Тарас Бульба" та "Дім".

Більш того, він знімався в серіалах "Далекобійники", "Хіромант", "Дільниця", "Софія", "А у нас у дворі" і "Лягавий".

Петро Зайченко народився в Сталінградській області 1 квітня 1943 року. Популярність в кіно йому принесла роль сержанта Івана Пухова ("Крокоділича") у фільмі Вадима Абдрашитова "Парад планет" (1984).

За своє життя він отримав багато нагород. У 1986 році його нагородили медаллю "За трудову доблесть", також він був "Людиною року" і "Чоловіком року" в 1997 році. З останніх нагород – приз за кращу чоловічу роль VII на Відкритому Російському фестивалі кінокомедій "Посміхнися, Росія!" за фільм "Сватання", а також Орден Дружби в 2014 році за заслуги в розвитку вітчизняної культури і мистецтва.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...