Хіти тижня. Помітити майже неможливо: Український військовий показав хитру пастку окупантів у зоні АТО (відео)

Боєць дізнався про небезпеку тільки тоді, коли волосінь, яка була прикріплена до вибухівки, заблищала на сонці.

Бойовики терористичних угруповань на Донбасі ставлять розтяжки в лісах проти українських військовослужбовців. Відповідне відео з місця подій на своїй сторінці в Twitter опублікував доброволець АТО, що пише в мережі під ніком Білий Господар, передають Патріоти України.

Зазначається, що бойовики встановлюють розтяжки на рівні пояса, щоб не зачепити маленьких дітей і тварин, які також можуть бігати по лісі, а також щоб не було відблисків на рівні очей дорослої людини - військовий помітив пастку тільки тоді, коли вийшло сонце і волосінь заблищала.

Як видно на ролику, волосінь тягнулася до обмотаної чорним скотчем на дереві тротилової шашки. "Десь, в АТО. За лінією фронту. Багато хто говорить, що у мене залізні... певні частини тіла. Можливо, навіть з адамантію) Посудіть самі, на відео зрозуміло, чому так. Зйомка реально з категорії - унікальних. Ласкаво просимо, на кращу роботу в світі!", - прокоментував ролик боєць АТО. В мережі бурхливо підтримали бійця АТО:




Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...