Хіти тижня. "Помстився" за 11 років в'язниці: На Миколаївщині кримінальник згвалтував випадкову перехожу (відео)

Вранці першого дня нового року 50-річна мешканка Миколаївського району Миколаївської області стала жертвою ґвалтівника.

Звернувшись в поліцію, жінка повідомила, що близько 7:00 вона йшла на роботу. На околиці села Трихати до неї підійшов невідомий чоловік і вдарив пляшкою по голові, від чого вона втратила свідомість, передають Патріоти України з посиланням на Факты.

Прийшовши до тями, потерпіла зрозуміла, що була згвалтована, тому і звернулася за допомогою в поліцію. Від шоку і отриманої черепно-мозкової травми потерпіла спочатку не могла описати зовнішність злочинця. Але потім згадала, що її кривдник розповів, чому напав на неї: він таким чином вирішив помститися за те, що потрапив до в'язниці за злочин, якого нібито не скоював.
Як повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області, опитавши місцевих жителів, оперативники з'ясували, про кого може йти мова. Чоловік близько місяця тому звільнився з в'язниці, де відбував 11 років за вбивство і згвалтування хлопчика, тіло якого ще й намагався спалити. Як відомо, в місцях позбавлення волі засуджені за такими статтями, м'яко кажучи, «не в пошані».
Співробітники поліції оперативно прибули додому до 29-річного підозрюваного. Він в цей час спав. Чоловік не став заперечувати свою провину і розповів, як скоїв злочин.
Гвалтівника доставили у відділення поліції, де найближчим часом йому повідомлять про підозру і оберуть запобіжний захід. Відкрито кримінальне провадження за ст. 152 КК України «Зґвалтування». Підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років.

Потерпіла жінка зараз перебуває в лікарні. Як уточнили в поліції, ніякого відношення до розслідування злочину, за яке відсидів термін насильник, вона не мала.

Айтішниця поскаржилась, що роботодавець відхилив її кандидатуру через те, що вона... з Харкова

неділя, 5 травень 2024, 22:50

UI/UX дизайнерка Марина Стульнікова з Харкова розповіла як зіткнулася з відмовою від роботодавця через свою локацію. За її словами, їй уперше відмовили з такої причини. Після цього дизайнерка всюди прибрала позначку про свою локацію в Харкові, передают...

"Добре, що став на міну": Мати російського окупанта зраділа, що син повернувся з фронту інвалідом

неділя, 5 травень 2024, 21:30

Російський окупант Олексій Воронін пішов вбивати українців через борги і кредити. Додому загарбник повернувся без кінцівки, але радіє, що отримав мільйони компенсації та купив квартиру. Історію "трьохсотого" окупанта розповів Юрій Бутусов, передають Па...