Хіти тижня. "Порадуйтесь за меня! Я счастлива, что любима детьми!": Волочкова шокувала вульгарністю на дитячому благодійному вечорі в РФ (фото, відео)

Балерина вибрала надто відверту сукню для такого дійства.

Анастасія Волочкова комплексів щодо вибору вбрання не має. Фото:Instagram

Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова шокувала вульгарним вбранням на благодійному вечорі в Краснодарі. Відповідні відео з заходу вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram, інформують Патріоти України.

"Пісенька про дружбу. Хлопці, ви такі молодці! Танцювали чарівно!" - написала Волочкова. 42-річна спортсменка вийшла на сцену з дітьми в дуже короткій напівпрозорій сукні з глибоким декольте. Відео можна переглянути тут.

"Ось це справжня любов! Я щаслива, що мене люблять діти! І цю любов не купити за гроші. Хлопці відчувають моє щире ставлення до них, адже це від серця. Їм подобаються мої танці, пісні, костюми, а, головне, моє ставлення до них, моя увага і мій час, якого мені не шкода для спілкування з кожним. А ставлення до мене злих людей і ботів і їх реакція - мені взагалі не важливі. Краще підіть і зробіть щось хороше або порадуйте коханих. Якщо такі, правда, є. А я така щаслива! Якщо вистачить сил, порадійте за мене! Адже таку любов потрібно заслужити. А якщо я її заслужила, значить я все роблю правильно", - написала Волочкова під одним з відео.

Вот это истинная любовь! Я счастлива, что я любима детьми! И эту любовь не купить за деньги. Ребята чувствуют мое искреннее к ним отношение и ведь это от сердца.Им нравятся мои танцы, песни, костюмы, а, главное, мое отношение к ним, мое внимание и мое время, которого мне не жаль для общения с каждым.А отношение ко мне злых людей и ботов и их реакция-мне вообще не важны. Лучше пойдите и сделайте что-то хорошее или порадуйте любимых. Если таковые, правда, имеются.А я такая счастливая! Если хватит сил, порадуйте ь за меня! Ведь ТАКУЮ любовь нужно заслужить.А раз я ее заслужила, значит я все делаю правильно. #анастасияволочкова #волочкова #балет #россия #радость #танец #я #volochkova #russia #ballet #enjoy #love #instagood #me #лето #краснодар #дети #цветы
Допис, поширений Анастасия Волочкова (@volochkova_art)

У ЗМІ встигли зафіксувати ряд негативних коментарів на адресу відвертого вбрання балерини. "У 42 роки можна бути розумнішою і скромнішою", - процитувало видання kuban.kp.ru користувачів мережі. Пізніше Волочкова закрила можливість коментувати її публікації.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...