Хіти тижня. Порушив правила, аби допомогти дідусю: Мережу схвилював вчинок водія в Києві (відео)

У Києві водій чорного джипа допоміг літньому чоловікові з важкими сумками перетнути проспект Перемоги в місці, де немає світлофорів.

Перші чотири смуги дідусь здолав самостійно. А ось через другу половину дороги старенького буквально "перевів" чорний позашляховик, - йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Водій, всупереч правилам, закрив пішохода корпусом своєї машини і їхав поперек руху, поки не переконався, що чоловік в безпеці.
Інші водії поставилися до ситуації з розумінням. Цей випадок зафіксували камери спостереження, проте номера вихованого позашляховика розгледіти не вдалося. Після гарного, хоча і небезпечного вчинку, машина просто поїхала.
Опублікував: Олег Устименко

Нема чого прославляти: У Києві почали демонтувати монумент на честь Переяславської ради (фотофакти)

вівторок, 30 квітень 2024, 18:48

У Києві розпочався демонтаж композиції на честь Переяславської ради під аркою Свободи українського народу (колишня Арка дружби народів). Про це повідомила Київська міська держадміністрація у вівторок, 30 квітня. . "Демонтаж триватиме кілька днів, оск...

"Цінна" підтримка: Липецький зоопарк передав російським військовим "на фронт" двох павичів

вівторок, 30 квітень 2024, 18:39

Липецький зоопарк відправив російським військовим на фронт в Україну двох павичів в розрахунку, що "краса цих птахів скрасить бойові будні солдатів". Про це повідомляє "Медуза", передають Патріоти України. Птахів передав директор Олександр Осипов у рам...