Хіти тижня. Пошматували ножем: У Москві жорстоко вбили відомого російського співака

Ілюстрація: Леонар Авто

Московський шансоньє Петро Гара (Петро Петренко) знайдений убитим у столичній квартирі, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТАСС.

Тіло артиста було виявлено в московській квартирі 19 лютого. При візуальному огляді правоохоронці виявили ознаки насильницької смерті. Поліція порушила кримінальну справу про вбивство.

Відзначимо, що інцидент стався 14 лютого - у цей день співак пропав. На його сторінці в соцмережі "ВКонтакте" значиться, що останній раз він був онлайн якраз 14 числа. Гара знімав квартиру в Москві зі своїм другом на ім'я Руслан. Саме цей чоловік і зарізав співака, завдавши йому чотири удари ножем в живіт і три в груди, вважають правоохоронці.

Співак був гомосексуалістом, як і його співмешканець. Повідомляється, що господар квартири вирішив навідатися до пари, але на дзвінки ніхто не відповідав. Тоді він викликав спеціальні служби, які розкрили двері. Через п'ять днів у ванній виявили труп співака, облитий хлоркою. Ця рідина дозволяє майже повністю позбавитися від трупного запаху і уповільнити процес гниття.

У квартирі всюди були сліди боротьби - відірваний карниз, розбитий телевізор. Також були зламані всі телефони. У приміщенні не знайшли ніяких цінних речей, включаючи ноутбуки. Наразі причина вбивства залишається невідомою. Поки ймовірного вбивцю не знайшли, ведеться розшук. У квартирі також була собака, яка голодувала кілька днів. Вона залишилася жива.

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...

"В його діях немає жодних порушень": Суддя, який вдвічі перевищив швидкість та наїхав на поліцейського, уникнув покарання

субота, 20 квітень 2024, 15:40

Друга Дисциплінарна палата Вищої ради правосуддя (ВРП) 17 квітня 2024 року розглянула дисциплінарну справу щодо судді Тульчинського районного суду Вінницької області Сергія Ковганича, затриманого поліцією у березні 2023 року за перевищення швидкості. Н...