Хіти тижня. Поставили на коліна: У Дніпрі активісти покарали чоловіка, який осквернив прапор України (фото)

Активісти після суду зустріли чоловіка, що познущався над прапором України у Кривому Розі. Про це йдеться у заяві у "Фейсбуці" групи "С14 Дніпро", повідомляють Патріоти України.
У Дніпрі активісти поставили на коліна чоловіка, що у вересні 2017 року помочився на прапор України у Кривому Розі.

"Після суду активісти С14 вирішили запитати особисто чи готовий він вибачитись перед українцями за скоєне і заслужено поїхати на зону. У відповідь була груба негативна відповідь. Через хвилину Євгеній вирішив розкаятись. На колінах", - йдеться у повідомлені.

Нагадаємо, 9 вересня 2017 року чоловік зірвав з будинку та помочився на прапор України. Суд першої інстанції призначив покарання у вигляді трьох років й одного місяця тримання під вартою за наругу над прапором України. 11 січня апеляційний суд готується винести вирок у цій справі.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...