Хіти тижня. Постріляв у "кіборгів" на свою голову: Пореченков плачеться на гірку долю в кінематографі, причину усвідомлює (відео)

Кілька років тому артист-терорист відчував себе справжнім "героєм", позуючи в касці і з бойовою зброєю поруч з "ополченцями Новоросії". Навіть стріляв у бік українських захисників Донецького аеропорту.

Але пройшло зовсім небагато часу, і "пригода" відгукнулася Пореченкову. В інтерв'ю російським журналістам Михайло Пореченков поскаржився, що його в минулому успішна акторська кар'єра зіпсувалася після поїздки на Донбас і "фотосесії" в оточенні проросійських терористів, передають Патріоти України.
За словами Пореченкова, в один прекрасний день він звернув увагу, що його почали просто "відфутболювати" з ролей в уже затверджених проектах. На його місце брали інших акторів. Він пов'язує ці "непорозуміння" саме з відкритою підтримкою "народних республік".
На самому початку військового конфлікту на сході України, в мережі з'явилися фото і відео з Пореченковим, який стріляв в Донецькому аеропорту з кулемета. Цікаво, що артист стріляв у бік українських бійців, а на ньому була каска і жилет з написом "Преса".
В Україні заборонені до трансляції фільми, в яких бере участь Пореченков. Також йому заборонено з'являтися на території України.

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...