Хіти тижня. "Посидел у "своих" в подвале, теперь лечится": "Герой" "ДНР" з Росії насмішив мережу скаргами (фото)

Росіянин Олексій Смирнов приїхав на Донбас воювати проти "бандерівців", але навіть не підозрював, що "колеги" побачать ворога у ньому самому.

Медаль Смирнова від "скрепних" репресій не захистила. Фото: соцмережі.

Командир одного з терористичних батальйонів "ДНР" під назвою "Ангел" Олексій Смирнов потішив мережу проханням про збір грошей йому на лікування після "восьми місяців в підвалі". Відповідний пост Смирнов опублікував в мережі 14 грудня, передають Патріоти України.

"Да, несмотря на сообщения всех моих врагов я так и не наворовал себе денег, и мне действительно нужна помощь, 8 месяцев в сыром подвале не прошли даром", — написав Смирнов.

"Краткая биография героя Новороссии. Командир батальона "Ангел" Алексей Смирнов приехал из России повоевать за "ДНР", попал на подвал к своим, отсидел 8 месяцев, теперь собирает деньги на лечение", - прокоментував в Twitter журналіст Денис Казанський.


Одному з загиблих було лише 20: За сьогодні в річці Тиса виявили тіла одразу шістьох людей, - журналіст із Закарпаття (фото)

понеділок, 6 травень 2024, 21:31

За сьогодні, 6 травня, в річці Тиса виявили одразу шість тіл потопельників. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола, передають Патріоти України. "За інформацією від моїх джерел, 4 тіла було виявлено на українській стороні, 2 тіла на румунській сторо...

Ціна курсу варіюється від 395 до 600 грн: Експрессекретарка Зеленського розпочала власний бізнес

понеділок, 6 травень 2024, 21:05

Колишня прессекретарка президента України Володимира Зеленського та журналістка Юлія Мендель почала новий бізнес. Йдеться про курси для українців під назвою «Освіта за кордоном», зазначено на сайті курсу. Зокрема, за інформацією на сайті, «Освіта за ко...