Хіти тижня. "Повернемо до складу Росії!": Пропагандистка Путіна влаштувала істерику через Україну і зганьбилася (відео)

Скандальна кремлівська пропагандистка Ольга Скабеєва відзначилася новими погрозами на адресу України. Вона заявила, що держава нібито може бути "повернута" до складу Росії, повідомляють Патріоти України.

Настільки нахабний випад вона озвучила під час дискусії з екс-депутатом нелегітимної Держдуми Сергієм Марковим, якого називають людиною Путіна.

Безглузда ідея виникла у Скабеєвої після того, як Марков закликав провести в Україні глибоку "денацифікацію". "Ми зараз повертаємо не Донбас до складу України, а Україну до складу Росії, якщо провести загальну денацифікацію", — з усмішкою відповіла йому одіозна пропагандистка.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...