Хіти тижня. Повернення до балалайки і війни: Мережу насмішив пост про нібито масову втечу російських емігрантів з Канади в РФ

Росіянка, яка чомусь залишилася в "бездуховній" Канаді, заявила, нібито "заздрить тим, хто повертається на батьківщину".

Саме за такими пейзажами сумують росіяни? Фото: соцмережі.

У мережі розповіли про дивну тенденцію з втечею російських емігрантів з Канади в Росію. Нею поділилася в Facebook Elena Frumin Sitnikova, передають Патріоти України.

"Їдуть друзі, їдуть. Валять з Канади хто куди. У кого є громадянство, повертаються в Росію. У кого немає - їдуть шукати щастя в інші країни. Сенс один - бути ближче до Росії. Хтось через сімейні причини збирається жити на два будинки", - написала вона.

"Все правильно. Валіть, не отруюйте собою світ. Повертайтеся до своїх балалаєк", "Звичайно, додому! Тільки у нас тут війна намічається... З Америкою і Україною...", "Це що за маячня? Ахахаха, довго складали цю історію? у мене багато знайомих, які за 2017-2018 звалили в США і Канаду, і ніхто там зараз навіть чути про Росію не хоче. Ви що за маячню взагалі пишете?", "Маячня якась, мама дорога. хто в ту Росію повертається. Біжать звідти сотнями тисяч на рік - це ще по заниженій офіційній статистиці", "От би всі, кому на Заході не подобається, поїхали звідси!", - пишуть коментатори.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...