Хіти тижня. Правда, яка скрепам не подобається: У мережу виклали світлини про життя РФ після розпаду СРСР

Злидні, соціальні потрясіння та діти на вихованні вулиці, наркотиків та сигарет.

Росія 90-х. Фото: boredpanda.com

Французький фотограф Ліза Сарфаті знімала реальне життя росіян після розвалу СРСР з 1989 до 1998 року, повідомляють Патріоти України з посиланням на BoredPanda.

Росія 90-х. Фото:  boredpanda.com

Сарфаті закінчила університет Сорбонна в 1979-му за фахом "Російська фотографія". У Росії прожила близько 10 років. У цей період фотографувала життя людей в Москві, Норильську і Воркуті.

Росія 90-х. Фото: boredpanda.com

Фотографу вдалося зловити в кадрі справжнє життя молоді того часу.

Росія 90-х. Фото: boredpanda.com

Свої роботи про життя в Росії Ліза представила у своїй книзі Acta Est. Цю роботу назвали справжньою історичною правдою пострадянської Росії, яку не показують в офіційних джерелах.

Росія 90-х. Фото: boredpanda.com

Фото показують, як люди переживають соціальні потрясіння і зміни політичного режиму в країні та молоде покоління, виховане вулицею, наркотиками та сигаретами.

Росія 90-х. Фото: boredpanda.com

Опублікував: Інна Мартинчук

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...