Хіти тижня. Правда очі ріже: Блог про зв'язки українського шоу-бізу з РФ викликав скандал

Колонку художника Івана Семесюка про зв'язки вітчизняного шоу-бізу з Росією цензурували після погроз від менеджерів українських виконавців.

7 серпня на сторінці онлайн-журналу про сучасну музику Karabas Live вийшла колонка "Український шоубіз. Що з ним не так?". Через годину після публікації менеджери кількох артистів, чиї імена були згадані в статті, зв'язалися зі спонсором онлайн-ресурсу, після чого колонку зняли з сайту, передають Патріоти України.

У тексті автор згадує близько 10 імен українських музичних виконавців і колективів.

Зокрема, Семесюк згадав про те, що Онука записала трек до фільму кремлівського режисера Федора Бондарчука "Притяжение", "не втрачаючи при тому патріотичного сяйва в очах публіки". Серед українських проектів, зроблених у Росії, Семесюк також назвав Ивана Дорна, Пошлую Молли та Грибы. За словами автора колонки, просуванням ДахаБрахи, Dakh Daughters і Panivalkova займається агентство More Zvukov Agency із Санкт-Петербурга.

"Русские" купують країну, просто аби вбити її "баблом", якщо не виходить вбити суто воєнними методами", - пише автор.

Через годину після публікації матеріалу менеджери кількох артистів, чиї імена були згадані в статті, зв'язалися зі спонсором онлайн-ресурсу, що оприлюднив текст Семесюка, і власником компанії Karabas.com Максимом Плахтієм. За словами головного редактора Karabas Live Ігоря Панасова, вони погрожували, що, мовляв, відкличуть квитки на івенти, які продавали на Karabas.com, і припинять співпрацю.

Опублікував: Олег Устименко

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...