Хіти тижня. Президент побував на дні народження генпрокурора в одному з найбільш дорогих ресторанів столиці (фото)

22 грудня ввечері Петро Порошенко, президент України, разом зі своєю дружиною Мариною, були помічені в елітному ресторані столиці під назвою Catch Seafood Restaurant.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написала журналістка Ярослава Коба, додавши фото високих гостей, передають Патріоти України.

«Хоч би посоромилися, під час воєнного стану ... Тільки що Порошенко приїхав з Мариною в елітний ресторан Catch Seafood Restaurant, реально багато охорони, думаю, години через 2 підуть за традицією в супермаркет або «Пузата хату» і будуть приставати до людей, щоб зробити фотку, народний президент», - підписала опубліковані фото журналістка.
Одночасно з цим, видання «Країна» пише, що з власних джерел йому вдалося дізнатися, в честь чого було організовано дане торжество. Як виявилося, глава держави побував в елітному ресторані на святкуванні дня народження Юрія Луценка, генерального прокурора України. Слід зазначити, що святкова дата була досить давно, а саме - 14 грудня, однак святкувати її вирішили тільки зараз.
Даний ресторан вважається одним з найбільш дорогих в українській столиці. Наприклад, тартар з тунця і лосося там коштує 1250 гривень.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Вітаємо німецьке телебачення ZDF": Фільм про евакуацію мирних жителів з Мар'їнки отримав престижну відзнаку (відео)

середа, 24 квітень 2024, 21:15

Документальний фільм німецького режисера та журналіста Арндта Ґінцеля «Білий янгол – кінець Мар'їнки» отримав золоту нагороду та гран-прі телекінопремії New York Festival. Про це повідомила пресслужба МВС України, передають Патріоти України. Переможців...