Хіти тижня. Про що говорили російські коментатори під час боксу Усик-Гассієв

Олександр Усик впевнено перемагає на рингу в столиці російського «рейху» і стає першим володарем Кубка Мохамеда Алі, але на решті площі Землі впевнено перемагає Путін.

"Нормальний «фюрер» нормальної, рукопожатної усіма країни, куди українець приїжджає помірятися силою в спорті, а потім по-братськи обійнятися з росіянином, адже спорт поза політикою, так Путін все говорить. В душі ми відчуваємо цю невідповідність, але в ній собі ж не визнаємо: прирівнюємо бій в боксі до бою з російськими окупантами, хвалимо героя, радіємо перемозі. Хоча на ділі, крім слова «бій», нічого спільного між ними немає", - пише у своєму блозі журналіст Айдер Муждабаев, передають Патріоти України.

"Два прапора - агресора і жертви - тут поруч, пліч-о-пліч. Спів двох абсолютно несумісних, коли країни воюють, гімнів - одними ротами. І для всіх, крім нас, в тому числі для частини жителів України, це виглядає по-іншому: в принципі, все нормально, хтось тимчасово посварив народи-брати, якісь дивні люди в якихось в окопах для чогось тримають якийсь фронт. А в тилу, у нас - захоплення, радість. І адже бій хороший, боксер хороший, і люди-то всі хороші, і все це круто, патріотично.

Радіючі під час поєдинку локально глобально не розуміють нічого або женуть від себе «непотрібні» думки. Може бути, вони не читали історичних книг, або, теоретично, читали історичні книги не до кінця. Але практикою це можна виправити: хто зараз не розуміє - потім зрозуміє. Життя їм пояснить або смерть. Це як кому пощастить в Третю світову."

Опублікував: Олег Устименко

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...