Хіти тижня. "Проклята орда": Окупованим Кримом прокотилася хвиля мітингів (відео)

В окупованому Росією Криму пройшли кілька мітингів проти схваленої Кремлем пенсійної реформи, яка передбачає підвищення віку для виходу на пенсію, повідомляють Патріоти України.

Так, 22 липня мітинг пройшов у Феодосії, у якому брали участь комуністи, представники ЛДПР і пересічні мешканці міста. Мітингувальники вимагали відставки прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва, а пенсійну реформу називали "політикою геноциду".

"Два тижні тому проклята орда єдиноросів "державної ради Криму" схвалює пенсійний геноцид, що просувається Медведєвим. Проклята орда депутатів-єдиноросів два дні тому в першому читанні приймає цей вовчий, антинародний, антиконституційний законопроект. Влада Медведєва ненавидить власний народ, вони роблять все, щоб ми швидше потрапили в труну", - заявив на мітингу перший секретар кримських комуністів Сергій Богатиренко.

За пару днів до цього, 20 липня, мітинг проти пенсійної реформи пройшов і в Севастополі. Мітингувальники прийняли резолюцію з вимогою відкликати закон про реформу і проханням втрутитися президента РФ Володимира Путіна. Ще на початку липня подібний мітинг пройшов також в Сімферополі.

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...

"Я був не згоден із політикою своєї країни": Росіянин розповів, чому воює у складі 3-ї штурмової бригади

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:26

Боєць на позивний "Барсік" 2014 року приїхав з Росії та долучився до "Азову", щоб захищати Україну. 2022 року він знову пішов на фронт та воює у складі 3 штурмової бригади. Про це він сказав в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Український ...