Хіти тижня. "Прощай, немытая...": У Києві якісно змінились приїжджі з-за кордону туристи

На перших місцях по кількості відвідувачів вже третій рік поспіль Ізраїль, Білорусь, США та Німеччина.

У Києві стало більше іноземних туристів. Фото: РБК.

У 2018 році Київ відвідали 1 мільйон 930 тисяч іноземців. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив голова управління туризму Київської міськдержадміністрації (КМДА) Антон Тараненко, передають Патріоти України.

"На перших місцях вже третій рік поспіль Ізраїль, Білорусь, США та Німеччина. Дуже динамічно розвиваються напрямки з Азії, країн Близького та Дальнього Сходу (Китай, Індія та ОАЕ). А Фінал Ліги Чемпіонів збільшив майже в двічі туристичний потік з Іспанії. Щодо країн Європи, то тут ми бачимо домінування майже на 5% перед країнами СНД", - підкреслив Тараненко.

Він висловив переконання, що до таких результатів призвела популяризація Києва, збільшення кількості авіакомпаній і прямих рейсів до столиці України; лібералізація візового режиму із рядом держав, а також розвиток подієвого туризму.

"Загальний об’єм іноземних візитерів за 2018 рік - 1 млн 930 тис. Щодо внутрішніх візитерів, маємо цифру приблизно на рівні 3 млн осіб", - підсумував голова управління туризму КМДА.

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...