Хіти тижня. Просто жіноча примха: Ціна питання участі Марченко в шоу "Танці із зірками"

Поки суспільство було зайняте засудженням дружини одіозного політика, дехто вирішував ще більш цікаві "проблеми".

Оксана Марченко дуже хотіла брати участь у шоу. Фото: соцмережі.

ЗМІ в Україні повідомили про те, на яких умовах дружина Віктора Медведчука Оксана Марченко опинилася в ток-шоу «Танці з зірками» на Плюсах, інформують Патріоти України.

Виявляється, участь куми Володимира Путіна в пополярному шоу - це всього лише жіноча примха в пакеті, який отримає її чоловік в обмін на згоду фінансувати модернізацію Одеської кіностудії, основним з приватних співвласників якої є Олександр Ткаченко, генеральний директор Плюсів, довірена людина Ігоря Коломойського.

За словами українського блогера Катерини Золотарьової, виявляється, головним гешефтом в пакеті йде карта куди більша, а саме - виділення Віктору Медведчуку ділянки на території Одеської кіностудії для будівництва житлового кварталу. Не так давно сам Олександр Ткаченко, як головний акціонер підприємства, анонсував величезні зміни на Одеській кіностудії.

«Такі ось пиріжки. А ми тут з вами флешмоб із хештегом # МедведчукМиНеЗабули, бо фільм про Стуса рубають. А у продажних немає ніяких рефлексій. У них 20 баксів просто завжди 20 баксів», - написала блогер.

Зірка серіалу "Обіцянка Богу" вступив до лав ЗСУ

четвер, 25 квітень 2024, 12:55

Зірка серіалу Обіцянка Богу, український актор театру і кіно Юрій Феліпенко вступив до лав ЗСУ. Феліпенко доєднався до батальйону ударних БпАК Ахіллес 92 ОШБр. Це підрозділ добровольців, сформований у перші дні повномасштабного вторгнення, інформують П...

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...