Хіти тижня. "Простит*тки 8 Марта": "Пом'яті" "язики Кремля" Скабєєву і Захарову висміяли за святкові світлини

Дві дуже не порядні московські дами намагаються тримати свою популярність будь-яким чином

Офіційний речник МЗС РФ Марія Захарова і пропагандистка Ольга Скабєєва привітали росіян з 8 березня, опублікувавши особисті знімки, зазначають Патріоти України. На своїй сторінці в Instagram Захарова виклала фото з квітами, тоді як Скабеева опублікувала Селфі в затемнених окулярах.

Політолог Олексій Голобуцький висміяв росіянок за зовнішній вигляд, натякнувши, що вони недостатньо добре виглядають.

"Товстий шар штукатурки, щоб замаскувати наслідки вчорашнього бенкету з "ідеологічно близькими" дипломатами, полірнутися зсередини пивом і зверху перекисом для "свіжого блонда". Ось і готовий "святковий образ зразкової російської жінки", - прокоментував він фото Захарової.

"Такі пом'яті": Скабєєву і Захарову висміяли за весняні фото

"Такі пом'яті": Скабєєву і Захарову висміяли за весняні фото

Не менш жорстко він відреагував на знімок Скабєєвої: "Що ж вони всі до такої міри пом'яті? Тут не окуляри затемнення треба, тут зварювального щитка не вистачає, щоб все прикривав".

"Такі пом'яті": Скабєєву і Захарову висміяли за весняні фото

"Такі пом'яті": Скабєєву і Захарову висміяли за весняні фото


На Київщині 5 підлітків "запросили в гості" та зґвалтували малолітню дівчинку

субота, 20 квітень 2024, 18:15

У Київській області судили 5 підлітків через групове зґвалтування малолітньої дівчини. Серед підозрюваних - дорослий хлопець, студентка 1 курсу училища, яка має на утриманні дитину, учень 9 класу та дві учениці 8 і 9 класів. Про це йдеться у вироку Вас...

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...