Хіти тижня. Проводжала бійців на бій із синьо-жовтим прапором: У мережі розповіли, як склалася доля юної патріотки з Донбасу (фото)

У грізному 2014 році дівчинка зі сльозами на очах 4 місяці щодня проводжала українських бійців на передову. З неї глузували однолітки і ненавиділи уражені російською пропагандою дорослі. Однак Євдокія не звертала на те уваги.

Як наразі виглядає дівчина, яка чотири роки тому проводжала у бій за Донбасукраїнських вояків, загорнувшись в український прапор. За ці роки, поки йшла війна, патріотка виросла і навіть вийшла заміж, радісно повідомляють Патріоти України з посиланням на повідомлення у Facebook Надія Хміль.

"Дівчинка під час війни підросла, розцвіла і сьогодні, в день Євдокії і день Добровольців (14 березеня - Ред.), Вийшла заміж. Щастя в любові та злагоді нашим молодятам! Будь щаслива, дівчинко!" - написала пані Надія.




У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...