Хіти тижня. "Провокатор бандерівський": В ефірі росТБ знову влаштували істерику (відео)

Фарс, під назвою "передвиборні дебати кандидатів в президенти РФ", триває.

На черговому етапі дебатів кандидатів в президенти РФ відбулася бійка, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

Під час дебатів на пропагандистському каналі "Росія 1" влаштували бійку кандидат в президенти РФ Максим Сурайкін і довірена особа кандидата Павла Грудініна - Максим Шевченко.

Під час дебатів в студію зайшла жінка - довірена особа Сурайкіна - Лідія Фількіна. Вона звинуватила Грудініна в тому, що він забрав у неї квартиру.

У свою чергу довірена особа Грудініна почала розмову на підвищених тонах. Зрештою Сурайкін вирішив вийти із залу. Шевченко у відповідь назвав його "бандерівським провокатором". Обурений Сурайкін повернувся і погрожував зламати опонентові щелепу і "дати в морду".

Примітно, що це не перший скандал, який стався в Росії під час дебатів. Раніше кандидат у президенти Росії Ксенія Собчак розплакалася, що її постійно перебивають і вийшла з залу.

За крісло глави РФ борються вісім кандидатів: Сергій Бабурін (Російський загальнонародний союз), Павло Грудінін (КПРФ), Володимир Жириновський (ЛДПР), Володимир Путін (самовисуванець), Ксенія Собчак ( "Громадянська ініціатива"), Максим Сурайкін ( "Комуністи Росії" ), Борис Титов ( "Партія зростання"), Григорій Явлінський ( "Яблуко").

Вибори президента Росії відбудуться 18 березня цього року - в день, коли після так званого референдуму Путін "приєднав" Крим до РФ.

Опублікував: Інна Мартинчук

Видурював гроші у сімей українських полонених: СБУ викрила шахрая, який видавав себе за офіцера (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:34

Служба безпеки ліквідувала шахрайську схему виманювання грошей у родичів українських військовополонених та зниклих безвісти. Про це інформує пресслужба СБУ, передають Патріоти України. Зазначається, що зловмисник видавав себе за офіцера Служби безпеки ...

На Житомирщині син зарубав рідну матір сокирою і намагався спалити тіло в пічці (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:18

У Житомирській області чоловік жорстоко зарубав сокирою рідну матір, а потім намагався уникнути відповідальності за вбивство. Про це повідомили у поліції регіону, передають Патріоти України. До поліції надійшло повідомлення від жительки м. Андрушівки п...