Хіти тижня. Провокація пропаганд*нів": Російське ЗМІ запустило фейк про Усика перед фіналом WBSS (фото)

Російське спортивне видання "Спорт Экспресс" вдалося до провокації перед фінальним поєдинком Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) між українцем Олександром Усиком і росіянином Муратом Гассієвим, повідомляють Патріоти України.

У стрічці ЗМІ з'явилася новина про те, що нібито на прес-конференції перед боєм "Усик жорстко відповів українським журналістам з приводу Криму". Питання полягало в наступному: "Кримчани - це Україна?"

Варто зазначити, що 16 липня Усик тільки прилетів до Москви і в жодних прес-конференціях участі поки не брав.

Пряма мова нашого чемпіона дослівно скопійована з новини українського ресурсу sport.ua від 18 січня 2018 року. Саме в той день Олександр спілкувався з представниками медіа у Києві перед півфінальним поєдинком WBSS з Майрісом Брієдісом.

Бій Усик - Гассієв має відбутися в Москві у ніч з 21 на 22 липня.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...