Хіти тижня. Прозрів? Востріков, який втратив родину в страшній пожежі в Кемерово, виступив проти росЗМІ

За словами чоловіка, в РФ занадто багато пропаганди.

Фото: glavny.tv

Житель Кемерова Ігор Востріков, який втратив дружину, трьох дітей і сестру під час пожежі в ТЦ "Зимова вишня" в Кемерово, заявив про створення власного ЗМІ і закликав бойкотувати державні телеканали РФ, повідомляють Патріоти України.

"Потрібні фахівці 2-3 людини для створення медіамайданчики. Копірайтер, модератор, контент-менеджер, редактор відео", - повідомив Востріков на своїй сторінці в забороненій в Україні соцмережі "ВКонтакте".

Він пояснив, що ідея створення власного ЗМІ виникла не випадково. У черговому опублікованому відеоролику чоловік заявив, що існуюче в Росії "телебачення отупляє" і "поглинає ваше життя", а новини що транслюються не мають нічого спільного з дійсністю.

"По ТБ йде перекручена інформація, на телеканалах не хочуть говорити про проблеми в нашій країні. Зомбування, пропаганда. Йде відволікання на проблеми інших держав. Тому я закликаю бойкотувати державні телеканали, тому що вони брешуть", - сказав Востріков.

За його словами, новий ЗМІ має намір обговорювати дійсно хвилюють росіян проблеми - наркоманію, алкоголізм, низький рівень освіти і так далі.

"Ось наркотики, алкоголь - все доступно. Комусь це вигідно. Вигідно, щоб суспільство деградувало. І проблема не в оптовиків, а в генералів, які кришують наркобізнес... Крім того, є проблема кредитів, в які люди влазять заради нового iPhone. Ми повинні виправити ситуацію. Так що надсилайте ролики, будемо дивитися", - додав він.

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...

Військовозобов'язані не зможуть отримати паспорти за кордоном, але є винятки (список)

середа, 24 квітень 2024, 21:30

Деякі громадяни призовного віку, попри нову урядову заборону, зможуть отримати закордонні паспорти за межами України. Передбачена низка винятків. Про це йдеться у постанові уряду від 23 квітня, передають Патріоти України. Відповідно до документа, отрим...