Хіти тижня. Прозвана "Першою леді пекла". Хто така дружина Башара Асада

Башар аль-Асад та його дружина британського походження Асма, яку називають "Першою леді пекла", ведуть розкішний спосіб життя у той час, коли діти вмирають від газової атаки на вулицях Сирії.

Асма аль-Асад

Про це пише на сторінках видання The Sun Марк Ходж, передають Патріоти України.

"Сирійський тиран і його дружина володіють розкішним палацом вартістю 1 мільярд доларів у Дамаску, за десять миль від Східної Гути, де проурядові сили вбивають невинних людей.
Як відомо, Асма є заплямованою фігурою у своїй країні. У 2012 році міжнародна організація Wikileaks опублікувала приватні електронні листи 42-річного британця, які показали, що Асма витратила 350 тисяч доларів за 130 одиниць меблів. Вона також купила туфлі за 7000 доларів на кришталевих підборах з доставкою до Дубаю, щоб обійти санкції.
Ультрасучасний президентський особняк цієї вбивчої пари, який був закладений 1979 року та спроектований японським архітектором Кензо Танже, коштує 1 мільярд доларів. Згідно з поданою страховою заявою 1989 року лише одна одномісна кімната була оздоблена мармуровими кахлями в кількості 125 000 штук та загальною вартістю 10,6 млн доларів. І все ж, незважаючи на величезні витрати, будинок на 340 тисяч квадратних метрів навряд чи використовувався від початку громадянської війни, оскільки він розташований на вершині пагорба в західній стороні Дамаску, що робить його легкою мішенню для ракет.
І хоча Сирія розірвана на шматки, Асад продовжує свою пропаганду в соціальних мережах. Їхня сторінка в Instagram налічує 100 000 підписників і показує, як Асма зустрічається і вітається з людьми в укріпленому Дамаску. Це хворий піар. Такий злочинний режим налаштований продовжувати зображувати Асму як "троянду в пустелі", незважаючи на те, що її чоловік здійснив 28 атак хімічною зброєю від початку громадянської війни в 2011 році.
Асма Акрас народилася 1975 року в Актоні, західна частина Лондона, її батьки - це мусульмани-суніти з Хомса, сирійського міста, розташованого біля авіабази. Отримавши диплом з інформатики та французької літератури в Королівському коледжі Лондона, Асма зайнялася банківською справою - працювала аналітиком хедж-фондів у Deutsche Bank Group. Вона вийшла заміж за Асада на "таємному" весіллі 2000 року, коли йому було 35 років, а їй - всього 25. Вони мають трьох дітей.
По-перше, Асму, якій личить Channel, любили за те, що вона приносила трішечки чарівності Сирії - навіть була проведена PR-компанія, щоб сформувати її публічний імідж. Проте, коли в'язниці почали наповнюватися політв'язнями, і бомби продовжували падати, вона мовчала.
У жовтні 2016 року Асма дала інтерв'ю англійською мовою каналу "Россия-24". Вона, як повідомляється, сказала, що їй запропонували можливість залишити Сирію, але вона б ніколи не подумала про це. "Я була тут від самого початку, і я ніколи не думаю про те, щоб бути де-інде", - сказала Асма. "Так, мені запропонували можливість залишити Сирію або, швидше, тікати з Сирії. Ці пропозиції містять гарантії безпеки та захисту моїх дітей і навіть фінансову безпеку", - додала вона.
В інтерв'ю Асма засудила санкції, запроваджені західними країнами проти Сирії, стверджуючи, що вони шкодять простим громадянам."
Опублікував: Олег Устименко

Обов'язкова ідентифікація в дії: Хто із пенсіонерів в Україні ризикує залишитися без виплат

вівторок, 16 квітень 2024, 6:52

Оформлення пенсійних виплат є важливим процесом, що вимагає від одержувачів регулярного підтвердження свого статусу. Про це повідомили в Головному управлінні Пенсійного фонду України у Вінницькій області, передають Патріоти України. Як кажуть чиновники...

Повівся на забаганку малого собі на голову: Американець подарував синові восьминога і незабаром дуже пошкодував про це (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 5:58

Спочатку сім'я з подивом виявила, що замість самця їм продали самку. Трохи згодом Терренс відклала яйця, які виявилися заплідненими. У результаті замість одного восьминога у Кліффордів з'явилося ще 50 штук. Кемерон Кліффорд, 36-річний стоматолог з Окла...