Хіти тижня. Прислуга, коні, зради і синяки: Як живуть дружини футболістів збірної України

Чи справді така вже Dolce Vita (солодке життя, іт.) у коханих супутниць життя відомих українських футболістів.

Програма "Секретні матеріали" дослідила, чи таке вже Dolce Vita у коханих відомих українських футболістів. Дружини Шовковського, Бойка, Селезньова, колишні Алієва і Тимощука – як їм живеться, повідомляють Патріоти України з посиланням на Youtube.

Алла Селезньова у своєму будиночку на тисячу квадратних метрів змушена користати з послуг прибиральниці. "Інакше я б цілий день тільки прибирала". А ось готувати дружина Євгена Селезньова береться сама, позаяк у неї, сина Руслана та чоловіка різне меню.

До слова, дитина вміє добряче шокувати батька своїм спортивним вибором. Руслан то на воротах у футболі полюбляє стояти, то жити не може без... хокею після перегляду серіалу про хокеїстів.

Шопінг тільки не в Україні. У Парижі гуляти та закуповуватись обновками – саме те. На балансі сім'ї Селезньових водій, проте Алла і сама не проти покерувати улюбленим авто Range Rover – уже 4-м поспіль у неї цієї марки.

Любить дівчина і поспівати для душі. "Я розумію, що могла б хоч зараз з моїм чоловіком зняти кліп". Але зробити музичну кар'єру – це несумісно з турботами про сім'ю та постійними переїздами українського форварда.

Валерія Бойко, яка недавно відсвяткувала з Аллою день народження в Парижі, з дитинства серйозно займалась кінним спортом і навіть брала участь у змаганнях, але зараз не має часу на це. У власній стайні дружини Дениса Бойка орендують елітні стійла для своїх жеребців українські багатії, і це приносить непоганий заробіток.

Також Валерія з коханим мають розплідник собак – "нова порода американські буллі" – і виношує плани реалізувати свій новий проект, але не хоче його розголошувати завчасно.

Марина Кутєпова займається збройним бізнесом. Більше за все кохана Олександра Шовковського любить пістолети Чезет ("вони більші і розраховані на чоловіків, а не жінок") та снайперські гвинтівки. Марина прагне навчити якомога більше жінок поводженню зі зброєю, "у наш час це важливо".

Спільно із Шовковським дівчина займається ювелірною справою. Разом з Олександром вони пішли на бальні танці, вивчаючи шведський вальс і танго. Хоче міняти Україну, починаючи з себе, і працює над тим, аби здобути вже 3-ю вищу освіту.

А ось колишнім коханим Анатолія Тимощука та Олександра Алієва пощастило не так. Надія Навроцька каже, що екс-капітан збірної України зраджував і залишив її без нічого. А ось колишня дружина Алієва Тетяна неодноразово нарікала на побої.

Більше про те, як живеться дружинам українських футболістів, дивіться на відео:



Опублікував: Evora

Що сталось із другим поліцейським, пораненим під час нападу у Вінницькій області

субота, 20 квітень 2024, 15:20

Вночі 20 квітня двоє зловмисників на Вінничині убили 20-річного поліцейського Максима Зарецького. Другим постраждалим правоохоронцем виявився капітан Максим Шарапанський. Про це повідомляє видання "Суспільне Вінниця", передають Патріоти України. За поп...

Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...