Хіти тижня. Прислуговувала Кремлю: У Москві зникла скандальна українська журналістка

Відома львівська журналістка Олена Бойко, яка втекла з України, зникла в Росії. Про це розповіла у Facebook дружина російського журналіста Юлія Норкіна з посиланням на заяву зниклої доньки, повідомляють Патріоти України.

"О 9:30 ранку прийшов дільничний з двома у формі й одним цивільним, сказали, що їй потрібно пройти у відділок на кілька запитань. Вона одяглася й пішла з ними. Через кілька годин прийшов поліцейський, але подруга побоялася відкрити двері, бо мама попереджала взагалі нікому не відчиняти. Потім виявилося, що телефони вона залишила вдома, і з цього часу її досі немає й жодних ознак існування", – розповіла донька Бойко.

Коли вона почала телефонувати за всіма відомими номерами, у відділку сказали, що її немає. Потім повідомили, що Бойко відвезли у ФСБ. "Підсумок сьогоднішнього ранку за інформацією, що у ФСБ її немає й не була ніде зареєстрована", - йдеться у повідомленні.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...