Хіти тижня. "Псевдо-кіборг отримав своє": У Києві жорстко провчили нахабного шахрая (фото)

У Києві чоловік просив гроші, представляючись учасником бойових дій на Донбасі.

Про це розповів учасник АТО, активіст Євген Карась на своїй сторінці в соцмережі Facebook, передають Патріоти України.

Шахрай зайшов у кафе в камуфляжній формі, і попросив у ветеранів АТО шість гривень на каву. Коли у нього запитали, де він служив, той відповів: "окремий добровольчий батальйон "Кіборг".

"Псевдо-"кіборг" отримав своє. І шеврони зрізав. Пізніше намагався пояснити, що обмовився, коли казав, що воював. Натомість член громадської організації "Кіборг" і просто волонтер, а не солдат... Друзі. Активісти. Солдати. Ветерани. Бийте..." - написав Карась.

У мережі звернули увагу на татуювання батальйону "Донбас", і шеврон "батальйону Кіборг", який, за словами користувачів, можна придбати у мережі за 25 гривень.

Прокоментували Інцидент користувачі мережі: "Погодь, у нього форма вже є, так можна вести у військкомат легко, нехай контракт підписує". "Шеврон якийсь дикий, перший раз таке бачу". "25 грн на сайті знайшов". "А на гаманці ВДВ". "Такого гівна в ЗСУ не треба". "Дуже знайоме обличчя".

Опублікував: Олег Устименко

В Україну йдуть дощі та грози

понеділок, 6 травень 2024, 7:48

У понеділок, 6 травня, у західних, північних та в більшості центральних областей прогнозують дощі, подекуди грози, повідомляє Український гідрометеорологічний центр. . У понеділок в Україні хмарно з проясненнями.

Син Олега Тягнибока отримав поранення на фронті

понеділок, 6 травень 2024, 7:40

Син голови партії ВО Свобода, ексдепутата Олега Тягнибока Гордій отримав поранення на фронті. Про це у неділю, 5 травня, Олег Тягнибок повідомив у Facebook. . "Гордій каже, що тепер святкуватиме День народження двічі - день за днем, 3 і 4 травня. Свя...