Хіти тижня. ''Путін - хороший учитель. Головний українізатор України": Ніцой поділилася знаковим відео з Донбасу

Вертеп у Лисичанську

Письменниця, борець за українську мову Лариса Ніцой поділилася відео з вертепом в місті Лисичанську, повідомляють Патріоти України.

Вона заявила, що це свідчить про відродження українських традицій, яке стало особливо активним після того, як російська армія прийшла рятувати "русскій мір" на Донбас. Яскраве відео з ходою колядників Ніцой репостнула на свою сторінку в Facebook.

"Що не кажіть, Путін хороший учитель. Головний українізатор України. Дорого нам, правда, коштують його уроки. Але і українцям слід запам'ятати: не можна бути двієчниками. Повторні уроки довжиною в триста років через не складені українцями заліки дійсно дорогі. Це вертепи Лисичанська. Ціну повернення до української України ми знаємо", написала вона у пості.

Автор відео, яким поділилася Ніцой, Євген Штурмак також зазначив, що спостерігати подібну дію в прифронтовому місті унікально. "Файненько! Вертеп у Лисичанську, коли живеш у 20 км від лінії фронту, в місті, де тривалий час винищувалося все українське це дуже важлива подія! Вільна Луганщина вітає з Різдвом Христовим!" написав він під роликом.

ДБР завершило розслідування щодо загибелі помічника Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:40

Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо офіцера з Апарату помічників головнокомандувача ЗСУ Олега Тімченка, який подарував гранати загиблому колезі Геннадію Частякову, йому інкриміновано вбивство через необережність. Про це пов...

Смертельна ДТП на Львівщині: Водій збив двох 10-річних дівчат на самокаті

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:27

У місті Старий Самбір Львівської області іномарка збила двох дівчат, які їхали на самокаті. Про це повідомляє видання "Львівська мануфактура новин", передають Патріоти України. Одну з дівчат, з діагнозом закритий перелом правої руки, скерували до Охмат...