Хіти тижня. "Путін - президент України": Відомий український телеканал зганьбився страшною помилкою (фото)

Телеканал "Еспресо" припустився помилки, опублікувавши в Twitter анонс новини про зустріч президента Росії Володимира Путіна і його американського колеги Дональда Трампа, повідомляють Патріоти України.

Журналісти помилково назвали російського лідера "президентом України". При цьому в самій статті помилка, очевидно, була виправлена.

Користувачі соцмережі відразу ж помітили помилку і вказали на неї в коментарях. Деякі припустили, що телеканалу незабаром доведеться пояснюватися через свої дії з міністром внутрішніх справ України Арсенієм Аваковим.

"Зустріч президента США Дональда Трампа з президентом України Володимиром Путіним почалася на півгодини пізніше запланованого часу..." - йдеться в анонсі.

Нагадаємо, що 16 червня Трамп і Путін на зустрічі тет-а-тет в Гельсінкі обговорили відносини між державами, а також низку питань міжнародної політики. Зокрема, ситуацію навколо сирійського конфлікту, а також України і проблему денуклеаризації Корейського півострова.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...