Хіти тижня. "Путин - он самый умный": У Києві сталася словесна сутичка між активістами і фанаткою "русского мира" (відео)

Інцидент стався неподалік від пам'ятника радянському воєначальнику Миколі Ватутіну.

У Києві в п'ятницю, 13 квітня, в Маріїнському парку, активісти радикальної громадської організації "С14" влаштували словесну сутичку з фанаткою президента РФ Володимира Путіна і прихильницею "русского мира". Відеозапис інциденту була опублікована на YouTube-каналі порталу "Інформатор", передають Патріоти України.

Літня жінка зізналася в любові до глави РФ і ватажка бойовиків "ДНР" Олександра Захарченка і назвала цих людей "красенями і молодцями".

Перепалка у пенсіонерки з активістами трапилася під час церемонії покладання квітів до пам'ятника радянському воєначальнику Миколі Ватутіну. "Путін взагалі моя любов, він найрозумніший", - сказала членам "С14" жінка.
На пряме запитання, чому вона не їде жити в Росію, пенсіонерка відповіла: "Я народилася тут і нікуди не поїду." "Вас послала чернож*па Америка. Вони вас підтримують", - сказала жінка активістам.

Опублікував: Олег Устименко

"Це був наклеп": Тернопільська бібліотека після скандалу з переселенцем попросила в омбудсмена "захисту від хейту"

середа, 24 квітень 2024, 13:53

Колектив Тернопільської обласної бібліотеки для дітей зробив офіційну заяву і звернувся до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Дмитра Лубінця. Відповідну заяву оприлюднили на сторінці бібліотеки, передають Патріоти України. "Колектив Те...

"Західні країни охопить хаос громадянської війни": Ілон Маск "спрогнозував", що чекає на Європу

середа, 24 квітень 2024, 12:39

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни. Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політ...