Хіти тижня. "Путин! Помоги!": Росіяни налякані через високу ймовірність руйнування чергового моста (фотофакт)

У російському Краснодарі незабаром впаде міст через річку Кубань.

Росіяни благають свого президента Володимира Путіна запобігти трагедії з численними жертвами. Про нову проблему РФ з мостом розповідають місцеві ЗМІ. передають Патріоти України.

На Яблуневському мосту в Краснодарі з'явився величезний банер із зверненням до Путіна. Городяни просять свого президента відремонтувати 60-літню споруду, яка з дня на день може впасти в річку. Жертв в такому випадку буде дуже багато, попереджають автори банера, так як мосту доводиться справлятися з величезним потоком транспорту щодня. "Путин, помоги! Мы боимся за свою жизнь. Мост вот-вот рухнет!” - написали краснодарци, уточнивши, що губернатор краю ігнорує проблему.

Важливо відзначити, що останнім часом в Росії спостерігається "мостопад". Через брак грошей Кремль вже не може підтримувати інфраструктуру Росії в пристойному стані - все руйнується.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...