Хіти тижня. "Путин! Помоги!": Росіяни налякані через високу ймовірність руйнування чергового моста (фотофакт)

У російському Краснодарі незабаром впаде міст через річку Кубань.

Росіяни благають свого президента Володимира Путіна запобігти трагедії з численними жертвами. Про нову проблему РФ з мостом розповідають місцеві ЗМІ. передають Патріоти України.

На Яблуневському мосту в Краснодарі з'явився величезний банер із зверненням до Путіна. Городяни просять свого президента відремонтувати 60-літню споруду, яка з дня на день може впасти в річку. Жертв в такому випадку буде дуже багато, попереджають автори банера, так як мосту доводиться справлятися з величезним потоком транспорту щодня. "Путин, помоги! Мы боимся за свою жизнь. Мост вот-вот рухнет!” - написали краснодарци, уточнивши, що губернатор краю ігнорує проблему.

Важливо відзначити, що останнім часом в Росії спостерігається "мостопад". Через брак грошей Кремль вже не може підтримувати інфраструктуру Росії в пристойному стані - все руйнується.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно