Хіти тижня. Пийте на здоров'я: Науковці назвали продукт, який на чверть знижує ризик появи діабету

Аби кава дала користь, пити її слід без цукру й будь-яких сиропів.

Кава здатна попередити розвиток діабету. Навіть якщо не містить кофеїну. Усього 3-4 чашки такого напою на чверть знижують ризик появи даної хвороби. Підтвердили це вчені з Інституту наукової інформації про каву, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Науковці проаналізували результати 30 досліджень, проведених за загальної участі 1,2 млн добровольців. Як виявилося, чоловікам три чашки кави на день допомагають знизити ризик появи діабету на 25%, жінкам — на 28%. За кожну додаткову чашку загроза меншає ще на 7%. Секрет такої ефективності кави в поєднанні її компонентів. Поодинці ці речовини не діють, однак разом здатні чинити відмінний оздоровчий ефект.

Корисними є усі види кавових напоїв. Еспресо, лате, капучино — не виняток. Однак пити їх вчені радять без цукру й жодних додаткових сиропів.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...