Хіти тижня. "П*зда на милицях": Українська викладачка влаштувала істерику в поїзді (відео)

Скандал розгорівся через місце в потязі. Вчена дама показала всьому вагону, "на чому світ стоїть".

Ілюстрація: 2000.ua

Викладачка одного з українських навчальних закладів посіла чуже місце в поїзді та влаштувала скандал після того, як її попросили пересісти. Як йдеться на сторінці dtp.kiev.ua у Facebook, про цей інцидент розповіла дівчина, чиє місце зайняла жінка, повідомляють Патріоти України.

"Поїзд. На моє місце №54 сіла жінка. Чемно прошу її звільнити простір, на що мені у відповідь без "будь ласка-спасибі" кажуть пересісти на 52-ге, адже "в мене тут сумки і ми хочемо їхати разом" (із хлопцем ~ 25 років). Мені не важко, пересідаю, але бачу, що вікна біля сидіння немає. Книгу забула, дивитися дві години на стіну - не варіант. Повертаюся до свого місця і раптом прошу звільнити його. Тітка сатаніє, на мене обрушується хвиля мату та погроз. Її високий супутник (я - 164 см зросту і за комплекцією я - моська проти слонів) кілька разів повторює мені "закрий рот". Незнайомій людині на "ти", купа бруду. Вдвох на одну", - розповіла учасниця конфлікту.

За словами дівчини, вона пішла за допомогою до провідника, і тоді примхлива пані все ж пересіла. При цьому вона знову зайняла чуже місце, незважаючи на заборону провідника.

"Сипалися мати та прозвучала така фраза: "Я своїх студентів в обличчя знаю, я тобі, п*зда на милицях, залік не поставлю". І таку репліку каже людина, яка, судячи з усього, викладає у вишах! Питання: Як "воно" може навчити якоїсь моралі молоде покоління? Як таких людей взагалі допускають до викладання?!" - обурилася дівчина.

"Мені все одно з якого вона університету. Таким персонажам не місце в сфері освіти. Цю викладачку, начебто, звуть Стелла Молчанова, але це не точно, я лише краєм ока побачила квиток на 52-ге місце, поки провідник проходив повз", - додала авторка.


Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...