Хіти тижня. ''Рада, що Даша тепер вдома'': Мати ''дівчини з валізи'' шокувала заявою (відео)

Жінка зізналася, що навіть забороняла своїй доньці ходити з розпущеним волоссям.

Мати вбитої дівчини мріяла "посадити її в клітку". Фото: скріншот з відео.

Мати вбитої в Дніпрі Дар'ї Білоус, тіло якої знайшли у валізі, категорично не хотіла відпускати свою дочку з рідного села. Жінка була противницею навчання Дар'ї в університеті і аргументувала це "материнським передчуттям". Відверте зізнання родичка загиблої зробила в ефірі програми "Говорить Україна", передають Патріоти України.
"Не фарбуйся, хлопцям не посміхайся! Всього боюся. Якби можна було закрити їх (з молодшою сестрою Дар'ї. – Ред.) в якусь клітку, щоб ніхто не образив", – розповіла мама убитої студентки.

Вона зізналася, що навіть забороняла своїй доньці ходити з розпущеним волоссям. Знайомі жінки стверджують, що вона вважає себе гарною матір'ю і не бачить проблем в такому вихованні. Після смерті Дар'ї її мама завела спеціальний календар, в якому відмічає графік походів на кладовище.

"Я рада, що Даша вдома. Я можу піти з нею поспілкуватися, розповісти, назвати її добрим словом, бо вона на мене вже не крикне", – висловилася родичка вбитої.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...