Після переїзду у нову країну українець Олександр Киричук почав виробляти вино, джин, тонік, шоколад без молока та цукру, ароматні парфуми без шкідливих хімікатів, але найголовніша гордість сімейного виробництва – алкоголь, передають Патріоти України з посиланням на Факти ICTV.
Скільки б не випив, зранку, запевняє одесит, організм не мститься. Олександр каже, що після вживання його алкоголю, у крові навіть не збільшується кількість проміле. І це не вигадки, а результати експериментів.
Зазвичай чоловік тричі перевіряє на алкотестері себе та своїх гостей: перед вживанням алкоголю, через дві години після та ще через 4 години. Для виробництва українець використовує кришталево чисту воду зі свердловини глибиною у 121 метр. А ще він один з небагатьох, якщо не єдиний, хто виробляє спиртні напої за допомогою обладнання, яке повністю працює на сонячній енергії.
Чимало українців дотримуються відомої історичної похибки, що першим королем Русі на початку 13 століття став Данило Галицький. Цей казус виник внаслідок того, що літописці Русі того часу як і світські володарі могли не знати напевно, про епізод, що мав...
В Україні ціни на яйця тимчасово знизилися, але експерти попереджають — це не гарантія стабільності. Надалі вартість може знову зрости, і ось чому. Про це пише Фокус, передають Патріоти України. За даними Держстату, у 2025 році яйця подорожчали на 74,6...