Хіти тижня. Раптово помер у Росії: Про трагедію із сином екс-шпигуна Скрипаля

Син російського шпигуна-перебіжчика Сергія Скрипаля у 2017 році приїхав на екскурсію в Санкт-Петербург і раптово помер за дивних обставин.

Сергій Скрипаль

Про це розповів у своєму Telegram російський журналіст, головний редактор радіостанції "Ехо Москви" Олексій Венедиктов, передають Патріоти України.

"Його дочка Юлія, яка зараз перебуває у комі, в Солсбері, приїхала до батька тільки що з Росії (з Петербурга). У Солсбері постраждало 21 особа. Аерозоль?" - вказав на закономірність він.

Як повідомлялося раніше, на початку березня у британському місті Солсбері отруїли російського шпигуна-перебіжчика Сергія Скрипаля та його доньку Юлію. Вони знаходяться у критичному стані.

Скрипаль був співробітником ГРУ, де пропрацював до 1999 року. У 1995 році він був завербований спецслужбами Великобританії. У 2006 році російський суд засудив його до 13 років позбавлення волі. У 2010 році Скрипаля помилували і передали США. Британська поліція підозрює, що за отруєнням Скрипаля стоїть Росія.

Опублікував: Олег Устименко

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...