Хіти тижня. Реалії Мундіалю: Ображені поразкою росіяни насмішили мережу заявою про "потужне" прокляття, що нависло над їх "кривдниками"

Російська газета "Метро" з тиражем понад 400 тисяч опублікувала статтю про прокляття збірної Хорватії на чемпіонаті світу-2018.

Про це йдеться в блозі російської журналістки Вікторії Івлєвої, передають Патріоти України.

Хорватська збірна вибила Росію з мундіалю на стадії 1/4 фіналу, а після перемоги два її футболісти зняли відео, заявивши, що присвятили перемогу українцям, крикнувши фразу "Слава Україні!" Такий вчинок викликав колосальне обурення серед росіян.

"Це не фейк. Це справжня газета з цього московського високотехнологічного метро. Вона так і називається - "Метро". Тираж - чотириста десять тисяч. Роздається безкоштовно і розлітається як пиріжки. Я прямо ось останній екземпляр у якоїсь тітки з-під носа вихопила", - розповіла Івлєва.

"Росія. ХХI століття. Повний врок і тотальна порча. Все, хорвати, хана вам і блакитний песець. Навіть і не думайте. Супроти казанського вроку порятунку немає. Це відомо всім ще з часів монголо-татарського ярма", - посміялася вона.

Користувачів мережі також розсмішила ця стаття і вони почали активно "тролити" росіян.

"Прокляття може нашкодити, але це не точно!" "При сильному програші існує ймовірність, що росіяни стануть чемпіонами вроку", "Який же смітник ця країна, чим більше дізнаєшся, тим вище паркан на кордоні хочеш побудувати!" "Якщо в цій реальності перемогти хорватів не вийшло, доведеться створити свою реальність", - пишуть коментатори на сторінці блогера Vitauskas.

Джерело: Обозреватель

Пенсійний фонд радить деяким українцям відмовитись від пенсії: У чому причина і чи це може бути вигідним

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:30

Людям, які досягли 60 років, вигідно продовжувати працювати й вийти на пенсію пізніше. У такому разі можна отримувати більші виплати. Про це нагадують у Пенсійному фонді України, передають Патріоти України. У відомстві наголошують, що право на призначе...

"Консули мають робити все, але": Чалий вказав на нестиковку з припиненням видачі паспортів військовозобов’язаним українцям за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:28

Тимчасове припинення видачі паспортів українським чоловікам призовного віку за кордоном станом на зараз не є законним. Закон про мобілізацію в Україні, в якому передбачено положення про те, що чоловікам для отримання документів потрібно оновити свої ві...