Хіти тижня. "Реально как дура": У мережі підняли на сміх скандальну українську співачку за надто відверте вбрання (фото)

Українська співачка Світлана Лобода, яка готується до других пологів в США, розчарувала своїх шанувальників невдалим вбранням.

Співачка опублікувала в соцмережах кілька фото, зроблених на церемонії нагородження премії Браво в Москві, передають Патріоти України.

Саме тоді Лобода заявила про свою вагітність. Шанувальників тоді приголомшила новина, плаття ніхто пильно не розглядав. А ось зараз, коли співачка вирішила подякувати дизайнеру за наряд, її підписники не стрималися (зберігаємо орфографію і пунктуацію коментарів):

"Fatiniya77 О боги! Как можно беременность так преподносить? Такое копытце торчит из за штор!

Bosayamarina Уже б голая выходила)))

tanuroxy А по-моему ужасное платье

mamont201411 Да уж! Бабский купальник сверху накидка

vitoivanovich78 А что за платье такое стремное!?

Verick177 Ну есть же стилисты. Почему не обратиться к профессионалам если есть проблемы со стилем и вкусом? Просто отвратительно

nikiforovaoksana20 Ужасное платье.. Очень ждём любимую певицу и лёгких родов.

Rylena18 Тут реально как дура...позорное платье...оч.люблю певицу...всегда её наряды меня радуют, но тут позор

kleverinarei Нееет!Что то здесь не удачно,как будто боди,и ноги не удачно выглядят,не обижайтесь

luckalwayszz Дурацкое платье

gal8773 Трусы просвечиваются..... пОшло..

aselya717 Извините, вставлю свои 5 копеек. Платье не совсем удачное. И учитывая ваше положение, наверно лучше бы смотрелось платье, скрывающее живот, либо чтобы не видна была пис*. А платье ваше имеет цвет, который сливается и оно больше похоже на тюль. Немного нелепо. Извините, за мое мнение."

Опублікував: Олег Устименко

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...