Хіти тижня. Рекорд для Гіннесса забезпечено: Як виглядає найбільш екстремальний магазин світу, і що він там забув (фотофакти)

Цікаво, що власник не скористувався своїм монопольним становищем. І ціни в крамничці цілком "приземлені".

На стрімкій скелі в китайській провінції Хунань відкрився магазин для любителів екстремального відпочинку. Асортимент крихітної лавочки складається з води і різноманітних закусок, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Магазин знаходиться на популярному скелелазному маршруті серед мальовничих гір Національного геологічного парку Шініучай. Невелика дерев'яна конструкція закріплена на висоті 100 метрів над землею. До неї веде спеціальні сходи в скелі.

Тут екстремали можуть купити воду, енергетичні напої, печиво, поживні батончики і хліб. Розраховуються за товари як готівкою, так і за допомогою мобільного додатку.

Зворотній потік? ДПСУ затримала "мандрівників" в гідрокостюмах, які нелегально повертались до України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:28

Прикордонники виявили двох чоловіків поблизу українсько-польського кордону, які намагались повернутись до України через брак роботи у Німеччині, передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал Державної прикордонної служби (ДПСУ). "Двох чоло...

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...