Хіти тижня. Різниця в 30 років: Відомий продюсер таємно одружився в четвертий раз (фото)

57-річний продюсер і шоумен Олександр Цекало, який нещодавно розлучився з сестрою співачки Віри Брежнєвої Вікторією, одружився в четвертий раз, повідомляють Патріоти України.

Його обраницею стала голлівудська модель Дарина Ервін, яка молодша за Олександра на 30 років. Пара розписалася в США в присутності близьких друзів.

27-річна модель також прийняла рішення змінити прізвище на Цекало. Дівчина проживає в Лос-Анджелесі, в той час як Олександр живе в Москві.

"Вони розписалися в Беверлі-Хіллз. Запросили тільки найближчих друзів і родичів. Святкування планують влаштувати в травні, тоді вже буде пишне торжество. До речі, наскільки ми знаємо, Дарина хотіла залишити своє прізвище – Ервін. Але потім вирішила все ж поміняти на Цекало" , –розповіло виданню джерело з оточення коханої Цекало.Також вони додали, що пара змушена жити на дві країни – Америку і Росію.

Не хотів отримувати російське громадянство : 88-річний дідусь самотужки вийшов з окупованої частини Донеччини

середа, 24 квітень 2024, 15:50

88-річний мешканець селища Очеретине Донецької області Іван Якович зміг самостійно вибратися з окупації. Росіяни забрали у чоловіка український паспорт, щоб замінити його на російський, передають Патріоти України. Як розповів очільник Донецької обласн...

Якщо завтра війна: Опитування показало, де у Європі громадяни найбільше готові захищати свої країни

середа, 24 квітень 2024, 15:30

Громадяни Вірменії, Азербайджану, Грузії, Косова, України, Албанії та Молдови найбільше серед європейців готові воювати за свою країну у разі потенційної небезпеки, передають Патріоти України.. Як повідомляє "Європейська правда", про це свідчать дані ...