Хіти тижня. "Ромашки спрятались, поникли лютики": У мережі показали фото терористки, ліквідованої на Донбасі (фото)

Любов Коробку із позивним "Лютик" ліквідували поблизу окупованої Горлівки в неділю, 3 березню.

Стало відомо про ліквідацію на Донбасі, під Горлівкою, 36-річного санінструктора бойовиків родом з Костянтинівки (Донецька область). Про це повідомляють в соцмережах, передають Патріоти України.

Відомо, що жінку-бойовика ліквідували в неділю, 3 березня. "03.03.19 поповнилася черговим бійцем, в р-ні Горлівки Коробка "Лютик" Любов з Костянтинівки. 3 омсбр окупантів", - написав офіцер ЗСУ і блогер Анатолій "Штірліц" Штефан.

Відомо, що бойовик входила в базу "Миротворець".

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...