Хіти тижня. "Росія - це велике зло, і до них їхати... Пішли вони в ср*ку": Відомий український музикант різко висловився про РФ (фото, відео)

Фронтмен Latexfauna розповів, як їх звали з концертами в РФ.

Дмитро Зезюлін

Вокаліст і фронтмен популярної української групи Latexfauna Дмитро Зезюлін розповів, чому він не поїде з концертами в Росію, передають Патріоти України.

За його словами, ті, хто каже, що українці повинні "дружити з росіянами", - це "відбиті люди". При цьому музикант зізнався, що в нього є російські корені.

“Раніше мене влітку відправляли оздоровлюватися на море. У мене бабуся і дідусь жили в Феодосії. Відправляли, значить, мене до цих російських родичів тусуватися. Я відчував таку колосальну різницю між людьми! Це абсолютно різні галактики! Українці і росіяни - це такі різні люди, що просто жесть", - сказав він.

За словами Зезюліна, його групу звали виступати в Росії.

“Нас на Камчатку звали недавно. Але ні, звичайно. Я не можу сказати, що я патріот, але... Вони ж там... Росія – це велике зло, і до них їхати... Пішли вони в ср*ку", - підкреслив Дмитро.

Latexfauna - українська дрім-поп-група. Виконує пісні українською мовою і суржиком. Заснована в 2015 році.

Опублікував: Олег Устименко

Яке покарання чекає на чоловіків за кордоном, які не оновили дані у ТЦК - пояснення юриста

субота, 27 липень 2024, 10:22

Військовозобов'язані українці, які перебувають за кордоном і не оновили свої військово-облікові дані, можуть бути притягнуті до адміністративної відповідальності. Їм загрожує штраф, згідно з санкцією статті 210 КУпАП - 17 000- 25 500 грн. Про це розпов...

Нова небезпека! На Одещині каракурт відправив до реанімації чоловіка - сироватки в лікарні не виявилося

субота, 27 липень 2024, 9:59

На Одещині зафіксували перший укус павука-каракурта. Постраждав чоловік, його відправили до Болградської лікарні. Про це повідомляє місцеве видання "Махала", передають Патріоти України. Зазначається, що по допомогу до медиків звернувся чоловік. Він роз...