Хіти тижня. Росіяни слово тримають: У "ДНР" знайшли обезголовлене тіло матері згвалтованої російськими солдатами дівчинки (фото)

Тіло нещасної, котра свято вірила в справедливий "рускій мір", Захарченка і його бандитів при владі, намагалася добитися покарання для нелюдів з морської піхоти ЗС РФ впізнала подруга за одягом та речами.

Ілюстрація: ЖЖВ окупованому Єнакієвому знайшли жіноче тіло без голови, в котрому впізнали мати згвалтованої і вбитой "ихтамнетами" 14-річної дівчинки, повідомляють Патріоти України.

Мешканка окупованого Єнакієвого Вікторія Максимова, чия донька була до смерті згвалтована під час святкування окупантами 23-го лютого, деякий час тому перестала виходити на зв'язок. Про це повідомила подруга з Росії. А далі відкрилося страшне продовження.

За словами росіянки, Вікторія мала виїхати до неї через підконтрольну Україні територію 1-го березня. А звідти поїхати до РФ. Однак зв'язок обірвався. А 2 березня жінка знайшла на одному з сайтів терористів фото трупа, який знайшли під окупованим Єнакієвим.

"Я знайшла на донецькому сайті інформацію про знайдений труп жінки під Єнакієво. Фото дуже на Віку схоже і фігура її та речі у неї такі булі", - розповіла подруга.

При цьому жінка також повідомила, що матеріал, який був розміщений на офіційному сайті "ДНР" згодом став недоступним, що також викликає підозру, адже Максимова раніше детально розповідала про погрози і просила не дати зам'яти жахливу справу, якщо з нею щось трапиться.

Скріншоти з сайту сепаратистів. Увага! Фото 18+!

Нагадаємо, що в окупованому Єнакієвому Донецької області бойовики "ДНР" з морської піхоти п'ять годин ґвалтували та зрештою вбили 14-річну дівчинку. Про це у соцмережах повідомляла її мати, яка також оприлюднила прізвища нелюдів і благала не дати зам'яти трагедію.

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...

Навіть гонорар не мав значення: Спаринг-партнер Усика відмовився від бою з бійцем із Росії й допоміг непереможному німцю його нокаутувати

четвер, 18 квітень 2024, 21:59

Чемпіон EBU у надважкій вазі Олександр Захожий (19−0, 15 КО) розповів про те, що йому пропонували провести бій в Саудівській Аравії з росіянином Арсланбеком Махмудовим (18−1, 17 КО), який виступає за Канаду, передають Патріоти України. «Я одразу відмов...