Хіти тижня. Російський бандерівець і український Париж: Українці та росіяни Франції разом протистоять кремлівській пропаганді (відео)

До Парижу надіслали з Києва книги воєнної тематики.

Протистояння між Україною та Росією існує навіть на французькій землі. Тамтешні прихильники нашої країни протистоять пропаганді Кремля, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Околиця Парижу, художник Володимир Тітов з'єднує сині та жовті бусини в намисто. Він родом з Росії, але вболіває за Україну. "Я росіянин, але я російський бандерівець", - каже він.
Щосуботи чоловік збирає допомогу українським дітям. Він має вишиванку і носить пасок, наче краватку. Художник переконаний, що у Франції потрібно нагадувати світові про небезпеку російського диктатора. "Поки іноземні держави будуть приймати, як президента, і говорити йому "пане Путін" і "пане президент", нічого доброго не станеться. Доки хтось не скаже, що Путін – бандит", - каже Тітов.

Того, кого Володимир називає бандитом, дуже просто побачити у центрі Парижу – на різдвяному ярмарку там продаються горнята з обличчям російського очільника. Так само, як і матрьошки. Це все – за кількасот метрів від пам’ятника Кобзареві. Також неподалік церква святого Володимира, де всередині, поряд із хрестами, є фото загиблих Героїв Небесної Сотні та вбитого на Донбасі Василя Сліпака. Настоятель отець Михайло Романюк показує, що в церкві збирають гроші на онкохворих дітей України та подарунки для малюків військових.

З України ж до культурного осередку імені Василя Сліпака, де відбуваються виставки та відкрито художню галерею, прибули десятки книг. Їх надіслав ветеран Андрій Хоманчук, який тепер забезпечує військових амуніцією, сувенірами та книгами. Саме він відібрав по п’ять екземплярів різних видань про протистояння на Донбасі, тож тепер про війну можна прочитати за кордоном.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...