Хіти тижня. "Россия окончательно стала в глазах всего мира опасным у*бищем": Лебединський про "вибори" Путіна і неминучість війни

Результати минулих у Росії виборів президента є нічим іншим як сигналом цивілізованому світові, що в разі агресії з боку РФ країну можна знищувати разом з її народом - рабами і шовіністами, які масово підтримують міжнародного злочинця та вбивцю.

Протистояти йому можна тільки зброєю, війною, яка неодмінно буде. Так на особистій сторінці в Facebook російський співак і композитор Олексій "Професор" Лебединський прокоментував "рекордне лідерство" Путіна у президентських перегонах 2018 року, про яке повідомляє ЦВК нібито за фактом обробки 99% бюлетенів, передають Патріоти України.

"Сегодня Россия окончательно стала в глазах всего мира опасным у*бищем. Это и есть самое страшное - теперь уже невозможно сказать, что лишь власть преступна, три четверти населения поддерживают международного преступника, вора и убийцу, поддерживают войны, беспредел и насилие, в том числе над собой. Несостоявшийся бойкот выборов, по мнению артиста, мог бы показать, что "огромная часть населения не признает псевдодемократические игры российской власти".

"Теперь результаты выборов - сигнал цивилизованному миру о том, что Россию можно в случае новых агрессий с ее стороны уничтожать вместе с ее народом-рабом-убийцей-шовинистом, не церемонясь с жалкими 3-5 процентами тихо и трусливо противостоящих режиму людей", - продовжив він.

Своїм співгромадянам Лебединський порадив тікати з країни. "Те, кто еще может уехать из страны, хоть на последние деньги, уезжайте. Путин со своими преданными идиотами и сволочами хочет главенствовать. Для этого есть лишь один козырь - оружие. Поздравляю всех с выборами. Война будет. Не сомневайтесь", - резюмував він.

Під постом співака розвинулася активна дискусія, в коментарях вказали на всю гіркоту ситуації, деякі користувачі зізналися, що дійсно мають намір покинути РФ.

Нагадаємо, згідно з останніми даними ЦВК за підсумками підрахунку 99,84% голосів, Володимир Путін набрав 76,66% голосів, на другому місці Павло Грудінін (11,8%), на третьому місці Володимир Жириновський (5,66%).

Опублікував: Олег Устименко

Обматюкав проросійських фанатів: Півзахисника збірної України вимагають депортувати з Польщі

понеділок, 29 квітень 2024, 15:45

Гравець національної збірної України з футболу та польського Ракува Владислав Кочергін вилаяв польських уболівальників, які підтримують московський ЦСКА, за що його вимагають вигнати з Польщі, передають Патріоти України. Фанати Відзева заважали відпові...