Хіти тижня. "Россия в одном видео. Больно, жалко, стыдно": Мережу шокував ролик з "сільським стриптизом" школярок у РФ

У мережі з'явилося дивне відео, на якому напівроздягнені дівчинки танцюють на пілоні на тлі дерев'яної хати з вивіскою "Будинок моди". При цьому за виступом спостерігають глядачі, серед яких літні люди і діти.

"Навіть не знаю, що мене бентежить в цьому відео: дитячий сільський стриптиз-клуб або сучасна російська сільська архітектура в стилі 17 століття", - свідчить підпис в Twitter "Чіткий Тасс", передають Патріоти України.

У коментарях користувачі не приховують здивування від всієї ситуації: "Що взагалі відбувається?", "Росія в одному відео. Боляче, шкода, соромно. Бідні, приречені люди", "Всі родичі зібралися помилуватися", "Це стриптиз? По-моєму, дві дівчини просто відганяли настирливих мух, поки третя показувала, як швидко вона може залізти на дерево, якщо за нею будуть гнатися вовки", "Мені спочатку здалося, що біля стіни віко домовини стоїть", "Останнє бажання покійного виконують", - пишуть в соцмережі.


Опублікував: Олег Устименко

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...