Хіти тижня. Розчавило фашистським танком: На зйомках фільму улюбленого актора Путіна сталася трагедія (відео)

Зйомки чергового прапагандистського бойовика обернулися трагедією через людський фактор або несправність, чи недоглянутість техніки

У Росії під час зйомок масштабного військового фільму "Ильинский рубеж", у створенні якого бере участь один з улюблених акторів президента РФ Володимира Путіна Сергій Безруков, трагічно загинув каскадер, повідомляють Патріоти України.

За словами членів знімальної групи, танк не загальмував на потрібній позначці і наїхав на 31-річного Олега Шелкіна. Трагедія сталася у понеділок, 22 жовтня.

Повідомляється, що чоловік не встиг вчасно зреагувати на танк, що рухавться, і потрапив під нього. Від отриманих травм каскадер помер на місці події. Справою вже займаються правоохоронні органи, ведеться дослідча перевірка.

Поки що ж робота над картиною з Сергієм Безруковим припинена. Очевидці трагедії повідомили, що йдеться виключно про нещасний випадок.

"Танк не загальмував на потрібній точці, чоловік не встиг зреагувати і потрапив під машину. Каскадер загинув. Ми перебуваємо у глибокому шоці", — розповіли представники знімальної групи.

До 600 євро на людину: Названо суми, які роздають біженцям з України в найпопулярніших країнах ЄС

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:56

Українські переселенці, шукаючи притулок за кордоном, можуть розраховувати на фінансову підтримку від країни, де вони перебувають. Найбільше українських біженців знаходиться у Німеччині, Франції, Італії, Польщі та Чехії. Розміри соціальних виплат від ц...

В Україні засуджені зможуть служити в ЗСУ навіть офіцерами, але є умова: У Раді пояснили механізм

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:44

Генеральним штабом Збройних сил спільно з Міноборони та Мін’юстом було розроблено законопроєкт про можливість мобілізації засуджених. Документ передбачає обов’язкову згоду не лише самих в’язнів, а й командирів частин, де будуть створені такі окремі спе...